KLART VI SKA PRATA OM ERT NYA PROJEKT, HUR KAN VI HJÄLPA TILL?

 

Om Ni ringer,mailar eller besöker ett av våra lokalkontor så är Ni alltid varmt välkomna. Ni som kontaktar Oss kan vara helt betryggade att diskutera Ert nya eller pågående projekt med en av våra kompetenta medarbetare. Vi på Fiberkonsulten har tankesättet " rätt människa, på rätt plats", det är något som kortar ner ledtider och Vi kan fånga upp och sätta Oss in i Er verksamhet snabbt. Vi har inga krav på storleken på projekten, Ni kanske bara behöver extra folk för en kortare period. Eller så Vill Ni ha med en stabil partner redan vid projekteringen. Hör av Er till Oss så lovar Vi att hjälpa Er att bli nöjda.

LÅT OSS RINGA UPP!

Hinner Ni inte ringa Oss idag så lämna Era uppgifter i fälten nedan så ringer tillbaks till Er inom kort. Skriv gärna i meddelande fältet vad Vi kan hjälpa Er med.

 
 
 

 

SNABB KONTAKT

NORR TILL SYD

Vi finns ute på jobb i flera delar av Sverige. Vi har lokalkontor i Norrköping och Stockholm och Uddevalla. Om Ni vill träffa någon av Oss på Fiberkonsulten så kommer Vi gärna ut på ett möte och presenterar Oss vidare.

KUND OMDÖME

“Vi har valt att jobba med Fiberkonsulten under flera projekt då dom alltid levererar enligt vår kravspec.En pålitlig och kundfokuserad partner som Vi värdesätter högt."

 

Lars Byström, Projektledeare

KOMPETENS

Alla våra medarbetare har genom gått utbildning och innehar lång erfarenhet så att Vi kan utföra ett säkert och kvalitetsäkrat jobb till Er som kund. Vi betalar skatt och arbetsgivaravgifter och innhar ID06 bevis.

Axel Swartlings Gata 68, 603 77 NORRKÖPING

011-4751160